Perwira tempur saka tentara AS ngladeni kanca-kancane prajurit ing stan

Aku mikir manawa ora dadi rahasia manawa ing tentara AS, prajurit wadon ngladeni sejajar karo wong lanang, nanging sawetara wong ngerti manawa kanca-kanca tempur sing lucu nanging kuwat iki ora mung nutupi punggung, nanging mung bisa ngunggahake morale. kabeh perusahaan. Umume wong lanang duwe pacar utawa malah garwane, mula dheweke milih ora mbukak sekutune, lan cepet-cepet dilebokake kabin, mbayangake yen dheweke nyedhot putri sing manis, alus lan rapuh kanggo warga negara, lan dudu prajurit prawan sing otot. karo freckles cute Scarlett Johnson, sanajan dheweke jancok - kesenengan - katon - dipikir manteb ing ati, dedeg piadeg kaku, dodo metu, lan Bank kuwi sing bakal gampang tumpukan setengah saka jerks lokal ing loro glathi ... Aku ora mikir padha 'd pikiran, sanadyan

2022-03-20 02:31:10 3187 06:29
Kafka :
Indiaditamparamatir : Italia