A mandor wadon, tinimbang congratulating ing 1 Mei, strapped buruh ing ruang paling ngisor

Tinimbang ngeculke wong miskin menyang preian Mei, mandor wanita Chanel Preston ninggalake dheweke kerja lembur ... nanging iki mung tutup kanggo kru - nyatane, dheweke nyeret dheweke menyang ruang paling ngisor sing durung rampung lan mesthekake yen shift mulih, wiwit dominasi buruh supaya ngerti panggonan lan malah ora mikir bab arep Uni utawa striking. Sundel kuwi kudu impaled ing jeneng kelas buruh ... Nanging, dina iku dheweke sing bakal sijine ing totoan, utawa rodo ing ireng tali-on - wong miskin kicked lan whined piteously nalika asu ala mecut wong. karo rod kanggo tujuan pendhidhikan, nanging iki mung kembang - woh wohan beri nyata nunggu dheweke nalika bos nempelake kaca tingal lan wiwit fagot karo kabeh kekuwatane ... ora ketompo carane dheweke sengit karo pelacur iki, dheweke ora bakal bisa marang kanca-kanca lan kolega bab carane dheweke diremehake ing ruang paling ngisor lembab

2022-03-18 12:40:56 1344 13:06
Kafka :
Indiaditamparamatir : Indonésia