Asian wadon teka Amerika kanggo proyek part-wektu, lan minangka asil dadi dump mirah kanggo Dicks

Nalika sinau ing Asian College, enom Aria Skye ngimpi yen dheweke bakal pindhah menyang Amerika lan dadi dhokter, ilmuwan utawa aktris ... dadi meh nguripake metu, nanging tinimbang karpet abang ing Hollywood, bebarengan karo atusan bintang film. liwat, iku dadi bolongan liwat atusan wong liwat. Ora cah wadon iki tenan pikiran - malah karo dheweke kurang prices, dheweke jancok dadi luwih sing ngatur kanggo ngirim babosiki ngarep, lan proyek dheweke seneng, sanadyan ing sepuluh taun iki makarya pus bakal kaya apa-apa, lan pensiun, malah karo kuwi. kerja keras, durung dirilis sadurunge

2022-03-15 04:56:28 535 11:24
Kafka :
Indiaditamparamatir : Italia