A bajingan lara nyuwil menyang 18 taun-lawas crumb ing jedhing lan bajingan dheweke ceking bokong

Bocah wadon iki Jillian Janson seneng banget yen ibune pungkasane omah-omah, nanging wong sing mlarat ora mbayangake apa sejatine wong sing lara iki ... pura-pura dadi Suci lan ndhelikake langkah-langkah pendidikan, bajingan kasebut mlebu. pakulinan menyang dheweke nalika bayi miskin adus. Asshole tansah nemokake alasan kanggo scold cah wadon lancip, sawise kang tansah ana paukuman - dheweke ceking, bokong nyenyet dikembangaké karo sawetara driji bebarengan, sawise kang padha menehi dheweke kanggo nyedhot pitik jago ... kabeh wis apik. yen iku pungkasan, nanging scum iki ora cukup kanggo muter karo wong kurus titik - kang sijine iku ing kanker lan nutupi tutuk bocah-bocah wadon miskin supaya bojoné ora krungu, bajingan ing apes Jillian ing silit

2022-03-20 17:30:22 257 02:03
Kafka :
Indiaditamparamatir : Asia