A buruh prasaja lan mandor ngalahake bojone boss ing situs construction

Wong sugih ngirim bojone pelacur menyang situs konstruksi, ora curiga yen wong kidul sing peteng lan semangat mlayu nalika ndeleng buruh sing reged lan brutal nganggo seragam konstruksi. Brigadir Preston Parker lan gampang bocah-hunky Ramon Nomar uga wis ora idea sing ayu, Busty mulatto ora kasengsem ing kasunyatan sing padha ngaco munggah karo tingkat tembok lan umume wis bajingan munggah kabeh wektu - cah wadon takon marang kanggo tanduran iku, Randy menek ing pundhak saka Builder lan clasping sikil ramping dheweke, pasuryan, apa biaya fellow miskin meh nyuwek seragam ... lan iku nggoleki yen dheweke bakal tetep - supaya ana Sundel wedi yen dheweke bisa. tiba lan takon kanggo ndandani iku dening tancep sawetara driji ing lunyu, pus panas ... uga, banjur wiwit cepet-cepet - wong kesel nandhang antics saka bojo bodho saka boss sing, supaya padha sijine dheweke ing kanker lan kanggo penggalihipun dhumateng gedhe saka pelacur, dicet asu kanggo loro

2022-03-19 13:53:22 198 01:15
Kafka :
Indiaditamparamatir : Iknowthatgirl