Takon kanca kanggo bantuan dheweke karo peer, lan ing pungkasan diganti dheweke abang pus

Wong gemblung abang-abang pancen ora ngrasakake kabeh omong kosong sing dijaluk kanggo musim panas ... nanging sadurunge wiwitan kelas mung sawetara dina, lan wong bodho nanging jaran ora ngapusi - mutusake kanthi cepet ing peer, minx diundang botani lokal, supaya dheweke mbantu dheweke kanggo ngatasi kabeh, lan nalika wong miwiti kanggo Balk, ngandika apa jancok sampeyan bodho didnt nindakake apa-apa kabeh panas lan sing siji dina kabeh ora cukup, penyihir abang mutusaké bener kanggo motivasi iku, njupuk piperka lanang lan ing amandel, plunging menyang tutuk trampil ... dheweke ora mandheg ana, mung ing kasus ...

2022-03-19 07:51:13 254 14:26
Kafka :
Indiaditamparamatir : Kaca mata