A mahasiswa sly ngaco karo uap kanggo jancok ing amba, pitik jago lenga

ayu 18-taun-lawas iki supaya mulih awal, pracaya dheweke wis kelas musik, ora ngerti apa jenis saru dheweke bener bakal melu. Ing cendhak, iku ora malah mambu kaya music, lan mung swara sing krungu ing gubug padha njerit, kang njalari tanggi ngrokok ing loteng lan dheweke pus, kang squelched kaya boots ing rawa, nalika pitik jago lengo wong ngalahake dheweke kanggo apa-apa. Lan luwih becik yen bocah wadon mlumpat kaya kabeh wanita sing sopan sajrone sawetara menit, banjur masak borsch, mula ora ana asu sing kesel wong sing mlarat sajrone setengah jam, sadurunge ngilangi klip saka endhog lan ngidini dheweke rampung girlish, pus enom

2022-03-23 08:31:07 196 02:32
Kafka :
Indiaditamparamatir : Indonésia