Bokong bajingan dheweke babe ing mobil

Wong sing njupuk wadon bokong amba menyang mobil, chatted karo cah wadon lan nggawa dheweke kanggo kesenengan, wong ditarik mobil liwat lan njaluk menyang jog mburi, lan banjur bajingan wong wadon hard saka bokong lan disuntak menyang dheweke.

2022-03-14 20:29:07 2694 02:01
Kafka :