Wong sing ketat ora ngidini mahasiswa sing apik banget Jillian Janson menyang lulusan ing Universitas

A enom terus-mahasiswa lulus karo kaurmatan lan arep menyang prom, ngendi dheweke wis saben hak kanggo seneng-seneng kanggo kebekan - bebarengan karo truants lan slutty Sluts sing tinimbang kelas ngombe lan bajingan karo wong lanang ing bale Majelis - cah wadon pantes wisuda kuwi lan malah ora nganggo kathok karo kotang ing sangisore jubah, supaya salah siji saka wong mabuk mbokmenawa bakal ngarih-arih utawa ing paling grope dheweke ... uga, paling wong, amarga amarga dheweke tansah nindakake dheweke. peer bener, bab miskin ora duwe cukup wektu kanggo kanca karo lanang ... Nanging, dork ketat lan banjur menehi bayi kanggo seneng-seneng, lan sinau sing dheweke ora nganggo jeroan, njupuk mahasiswa miskin kabeh sandhangan lan ngremehake sijine. ing leash lan wiwit slapping bokong kuru dheweke ... Oh, yen mung iki lan mungkasi paukuman kang ...

2022-03-17 18:39:03 261 06:01
Kafka :
Indiaditamparamatir : Asia