A mahasiswa tak tahap lan ing ngarepe everyone bajingan a nerd isinan ing ALCO-party

Mike biru lunga menyang uni rada telat, kroso yen mahasiswa enom snub wong isin lan ora sijine wong ing apa-apa ... wis mutusaké kanggo nggawe kanca-kanca ing kelas, kang ngatur pesta ing gubug mewah, mung tinimbang sesambungan karo wong lanang, kang andhap asor lungguh ing sudhut lan macet kanggo telpon - supaya padha bakal wis dianggep wong bajingan pungkasan, yen cah enom Jaye Summers saka tim cheerleading, sing drooling liwat setengah apik saka wong lanang ing uni, lan nindakake. ora miwiti ngisep Mikes kontol ing ngarepe everyone Siswa padha, kanggo sijine iku mildly, ing kagum iki, nanging padha ora buyar, nonton minangka kaendahan pisanan saka Universitas sing dibintangi ing, kaya bruise pinggir dalan, pouring sperma ing dheweke. cute, nanging rada podbuhannoe pasuryan ... dadi saiki nerd Mike wong keren ing partai - utamané ngormati dening bocah-bocah wadon, ndeleng carane wong wields kang mesin

2022-03-21 19:34:31 502 04:19
Kafka :