Narik Saxophone

Wong gundul kudu seneng-seneng karo bocah wadon sing digawa, mula dheweke kudu mundur alon-alon. Wong gundul ndeleng kaendahane wanita edan ing jeroan, lan sadurunge bisa nguwasani, dheweke langsung nyopot pitik jago.

2022-03-17 16:37:46 188 04:38
Kafka :
Indiaditamparamatir : India