A wong thukul njupuk dadi ngukum loro nakal spinogrizik

Nalika Chad Putih mulih saka karya awal, kang ketemu sing Cunts enom, tinimbang kang ing College, padha lungguh ing kamar turu lan rembugan titties-pussies Ing paling padha nindakake peer sing, wiwit theyre isih muter truant... dadi nyatane ana ... Lan sawise kabeh, Chad miskin entuk dhuwit, narik ing punuk, lan ora duwe cukup wektu kanggo ngajari - nanging ora pikiran, dina iki dheweke bakal mulang wong-wong mau pawulangan ing urip Senajan mesthi kontol ngerti - jancok ing siji loro bocah-bocah wadon, muni slapping ing bokong - sawetara jenis pawulangan kurang ajar, uga, utawa aku ora ngerti jero, makna didhelikake saka paukuman iki? Umumé, wong nyuwek lan raged, banjur bajingan bab miskin uga ... Aku ora ngerti apa padha mangertos apa-apa saka ajaran moral kang, nanging padha temtunipun disenengi carane njupuk giliran kurang ajar karo kanker.

2022-03-17 12:42:18 820 04:17
Kafka :
Indiaditamparamatir : Italia