Pamuter baseball putih nuduhake bar coklat Moriah Mills sing enak

Wong lanang padha muter baseball, esthi sadurunge game penting, nalika kaendahan curvaceous Moriah Mills teka ing lapangan lan takon kanggo dijupuk menyang tim, nanging dheweke pacar, sing Pitcher, flatly gelem, nyoba kanggo drive adoh cantik ireng. wong wadon, scolding dheweke kanggo arrogance lan lack of pengalaman ... iku uga apik yen Sean Lawless, weruh potensial ing cah wadon, sarujuk kanggo nglatih dheweke, ora curiga sing cah wadon iku alamiah bisa kanggo nangani bal lan bat, kang dheweke Dituduhake kanthi nyeret Sean saka pacare lan nambani kelelawar sing daginge supaya dheweke ora bisa kerja nganti pirang-pirang dina.

2022-03-21 22:19:50 243 06:38
Kafka :
Indiaditamparamatir : Kasunyatan raja