A pembantu enom lan langsing dipeksa boss sugih kanggo dilat sikile

a Langsing, 19 taun-lawas prawan ora rampung sangang gelar kanggo nindakake karya kasar porsi wong sugih ing Golf! Dheweke kepengin dilayani, supaya pengusaha iki nyusup sadurunge dheweke, cah wadon prasaja lan dilat sikil, nyedhot ing driji, RUB Dicks marang wong-wong mau, lagi wae restraining piyambak supaya ora rampung mati. Wong wadon liyane bakal ngerti lan terus nindakake pakaryane, nanging dudu Baby Nicols sing kurang ajar, sing kanthi brazenly manggoni kendaraan Renato sing sugih lan nyatakake yen dheweke bakal nyerah mung nalika didilat sikile nganti padhang ... Dheweke ora ngira yen dheweke bakal nyulik dheweke ing lapangan terbuka ...

2022-03-23 07:47:37 183 07:17
Kafka :
Indiaditamparamatir : India