A hooligan enom nerangake kanggo telek, mbayar karo dheweke tanned pus

Kanggo ngomong sing bener, aku ora nate ngutip omong kosong kaya doebs ing dalan kanggo Martin, kamuflase, sandhangan merek lan telek liyane - wis suwe kanggo nampa yen lemah wis ilang menyang massa, dadi mainstream, nanging bocah wadon enom iki. , sing nganggo busana kaya prajurit sing wani (utawa mungkin kaya nelayan sing seneng banget), kudu nerangake marang Van Wylde snotty kenapa dheweke nyopir kanthi kamuflase - dheweke ora bisa ngyakinake wong kasebut kanthi tembung, mula pitik ora mikir. apa luwih apik, carane njaluk munggah karo crustacean lan kanggo liyane juiciness, smeared tutup dheweke karo lenga, takon kanggo jancok dheweke ing kabeh nuduhke tanpa kondom, sawise dilat dheweke pus mlaku

2022-03-22 10:47:55 369 08:04
Kafka :