A milkman enom menengan bajingan ibu rumah tangga nikah ing meja pawon

Bocah wadon sing mlarat iki saben dina nyambut gawe kanggo nyenengake bojone sing kutu buku, sing dianggep kaya gombal lan pembantu rumah tangga. Dheweke percaya yen sawise entuk dhuwit, garwane bisa dianggep kaya batur ... nanging, semangat mbrontak saka kaendahan kasebut dadi korban lan nyatakake marang bojone kabeh sing dipikirake babagan dheweke, cah ayu sing semangat nemokake wong pisanan. sing teka bebarengan, sing dadi operator susu prasaja, lan nyeret cah lanang menyang pawon, wiwit mlumpat ing lemak, ora nguntungke krim-kaya zakar, kaya burned. Wong nom-noman kasebut ora biasa ngucapake matur nuwun kanggo karya sing prasaja, nanging dheweke ora nolak - nganti bojone ibu rumah tangga sing napsu bali menyang omah, dheweke narik dheweke kanthi lengkap, nggawe wektu sing ilang sajrone kabeh taun dheweke. urip karo wedhus gundul, sijine setengah liter krim lemak ing pasuryan

2022-03-18 13:38:28 196 11:30
Kafka :
Indiaditamparamatir : Llll 1080p Porno bintang Xhamster