A unit ireng ageng lagi wae pas ing pus nyenyet saka Elsa Jean enom

Sepisan maneh, aku kaget karo kemampuan awak wadon. Bab cilik sing kurus lan kurus iki kudu mlaku ngubengi pekarangan lan pita twisting ing braids, ora frolicking karo wong ireng ageng sing katon kaya bison lan kontol hanging. mudhun meh dhengkul ... kuwi Piece saka telek uga perlu digawe panas munggah, amarga njupuk ing dadi akeh getih sing wong ireng langsung dadi pucet kanggo sawetara muni nalika zakar munggah ing pasukan lengkap, nanging bayi iki bisa kanggo ahli ngaktifake monster mutant lan tinimbang mlayu saka mesin iki, wong bodho ora mikir bab sing luwih apik tinimbang njagong ing ndhuwur aku panginten dheweke bakal bledosan, nanging dheweke grinning lan giggling lan isih nunggang Mamba Black. ..

2022-03-15 21:27:14 651 03:06
Kafka :
Indiaditamparamatir : India