Elek Menehi Bojone

Wong ireng otot teka bojone lying ing amben lan ndadekake katresnan kanggo dheweke. Licking pus bojoné, wong glethakaken pasuryan mudhun lan bajingan dheweke lan emptied dheweke.

2022-03-20 18:16:54 184 06:45
Kafka :
Indiaditamparamatir : Italiano