Slip Bad kanggo Bocah-bocah wadon nganggo Kacamata

Wong enom nganggo kaca tingal teka menyang omah pacare lan turu karo dheweke lan nggawe katresnan ing kana. Bocah-bocah wadon enom ing kaca tingal dilat zakar menyang amben lan lay mau ing amben lan jancok mau ing siji.

2022-03-15 22:14:05 390 06:03
Kafka :
Indiaditamparamatir : India