Jenggot skinjar Jancok sing reged Arab sundel ing polisi seragam karo kanker

Nalika wong sing brutal, gundul krungu swara aneh saka apartemen sabanjure, rumah tangga sing tanggung jawab mutusake kanggo langsung mriksa yen ana wong sing butuh bantuan - dheweke munggah ing loteng tanggane lan katon ing njero, weruh wong wadon nganggo seragam polisi. Wong mlarat mutusake yen ana kedadeyan sing bener, mula dheweke bakal nyulik kaca lan nyuwil gubug, teka kanggo nulungi polisi sing wani ... nanging ternyata - mung tetanggan enom sing nganggo rasukan tiyang istri seksi supaya resuscitate sing jinis urip karo bojone, banjur dheweke miskin, Arab pus iki ora bajingan kanggo sawetara sasi Nanging, bojomu ora teka dina iki, luwih seneng jancok Jeng kang saka bojo enom lan bisa mati perkawinan. utang bakal duwe pepadhamu gundul, sing karo penggalihipun dhumateng sijine crumb coklat karo kanker lan sawise jancok apik, rampung ing dheweke endah pus

2022-03-20 09:35:52 193 15:47
Kafka :
Indiaditamparamatir : Redtube