A perampok licik nyuwil menyang gubug lan bajingan bokong ibu rumah tangga turu Kristina

Cah enom iku yakin yen omahe dadi bentenge, mula dheweke ora ragu-ragu mlaku-mlaku kanthi wuda, mesthekake yen dheweke kesepian. dheweke enom, awak ayu lan Gamelan pus karo tato Jancok Me, miwiti pisanan giggle kaya wong bodho, lan banjur rampung tumindak kaya degenerate lengkap - Tangi Jeng, sengaja plucking Bunch saka kembang saka pot dheweke ... nanging minangka ternyata, cah wadon iku padha bodho minangka moron iki bakal-bakal maling lan tinimbang nelpon polisi, lonthe enom mutusaké sing lagi turu lan ndeleng Pangeran ing jaran putih ... lan sing ngerti, iku ora dosa kanggo menehi Pangeran bokong

2022-03-21 09:17:29 563 04:40
Kafka :
Indiaditamparamatir : India