Sadurunge nyedhot banjur kurang ajar

Ing njaba seneng-seneng karo pacare, wong wadon kasebut njaluk kesempatan kanggo sesambungan karo dheweke. Ngerti yen wong wadon bakal nggawe rencana edan kaya ngono, dheweke nggunakake macem-macem cara kanggo nglipur lan ngladeni dheweke. Dheweke matur nuwun kanggo aku kosong.

2022-03-17 05:04:06 205 02:12
Kafka :
Indiaditamparamatir : Lo s├Ęks Mani muncrat Pornhub