Bends lan Licks ing ngarep

Wong wedok sing gelem srawung karo kanca gurune arep dolan menyang omahe. Dhèwèké terus ngguyu kaya wong edan, njaluk nyopot klambiné. Dheweke nyimpen pengalaman sing apik banget kanggo awake dhewe.

2022-03-16 21:02:04 210 10:25
Kafka :
Indiaditamparamatir : Mani muncrat