Shae Celestine, siswa sekolah menengah sing nganggo kacamata ing dalan nganti sore

Ana bocah wadon sing jenenge Shae Celestine teka kanggo ngunjungi kancane, nanging bocah wadon kasebut durung bali saka College, nanging adhine kanca-kancane, wong diwasa sing jenenge Sean Lawless, wis kerja keras ing latar mburi, nyiapake pesta sing keren karo barbecue. , Kripik lan mesthi booze ... liter saka booze lan wuda susu Sing mung miskin Shes ora diijini kanggo ngombe alkohol ... nanging aku pancene pengin Minangka luck bakal duwe, ketat Sean iki ora arep njupuk kanca adhine menyang party, supaya cah wadon miskin wis Resor kanggo ngukur nemen - supaya wong jancok dheweke alus, pus girlish nganti sore, nalika kanca-kanca Seans padha, supaya ora uncalan dheweke metu.

2022-03-20 17:30:19 209 06:15
Kafka :
Indiaditamparamatir : India