Alyosha ndhukung tim nasional kita kanthi ngetokaké paukuman marang penggemar Spanyol Victoria June

Wanita Spanyol sing hasrat Victoria Juni, ngerti yen wong Rusia Alyosha, sing manggon ing jejere, nyukur kathoke, banjur nesu lan nyapu kabeh sing ana ing dalane, nyuwil gubug Lekhinas. Alexey Maetny lagi wae adus kanggo nyenengake tim kita nalika Victoria nyuwil menyang booth kang, waving jeroan dicolong ing ngarepe cah lanang isin ... Nanging, mung ing wayahe iki, siaran radio sing werni ricochets mati Ignashevichs mlaku, mabur. menyang goal kita lan tanpa ngelingi piyambak saka nesu, Leshka nyekel cah ayu Spanyol lan wiwit njupuk mbales ing tengen ing jedhing. Leggings ambruk lan t-shirt miber menyang lantai - cah wadon ora nyana giliran kuwi, lan nalika Dzyuba leveled skor, supaya pus meh bledosan saka meksa saka anggota kuwat, whipping muncrat langsung menyang pasuryan saka wong Rusia. Lan Lech kabeh ora mandheg-apa perjuangan Penggemar kita nyoba kanggo ndhukung tim nasional okehe lan bajingan Vika karo kabeh kekuatan, punching adu paukuman dhewe menyang pus rusak saka pepadhamu Spanyol... Sapa ngerti - mbok menawa iku panyengkuyunge sing nulungi Rusia ngrebut titik saka Spanyol

2022-03-20 05:48:37 221 04:04
Kafka :
Indiaditamparamatir : Redtube