Bokong gedhe nemu dheweke pirang

Wong wadon pirang karo bokong gedhe lungguh ing taman lan wong lanang sing teka dheweke nggawe katresnan karo cah ayu. Wong sing didilat bokong gedhe wanita diwutahake kontol becik lan diwutahake menyang dheweke.

2022-03-18 08:36:49 263 06:47
Kafka :
Indiaditamparamatir : Ana marco