Wong lanang sing wis nikah pengin nolak tukang pijet, nanging dheweke ngapusi yen iki mung kerja

Pakdhe plowed telung shift ing pabrik lan mutusake kanggo nambani awake dhewe kanthi pindhah menyang kantin kanggo nedha bengi lan pesen pijet lengkap ing ruang paling ngisor lokal ... garwane bakal ngenteni - pisanan sampeyan kudu ngaso, banjur, kanthi kekuatan anyar ing amben perkawinan - sing mung plans kang padha ora pinesthi bakal kayektenan, amarga ing charazhke iki makarya ing salawas-lawase undotrakhannaya mahasiswa Gianna Dior, sing, ndeleng jago gedhe nikah buruh, langsung wiwit pijet wong, lan nalika wong gundul indignantly ngumumaké kang ana. bener nikah, brazenly ngandika supaya meneng-padha ngomong sing karya dheweke kuwi. Wong bodho takon maneh, iki kudune piye? malah banjur, nalika minx greased dheweke pus lan mlumpat ing kontol nglukis saka wong kulawarga gundul lan wiwit njerit furiously, jumping ing karo kacepetan breakneck.

2022-03-17 22:40:45 1886 06:29
Kafka :
Indiaditamparamatir : Italiano