Bokong gedhe njupuk wong wadon ing tangane

Sawise wong wadon mesum karo bokong gedhe teka dheweke pacar lungguh ing kamar urip lan didilat pitik jago ireng, cah ayu lungguh ing puteran wong kang anteng dening kurang ajar dhéwé.

2022-03-20 11:37:51 246 02:52
Kafka :
Indiaditamparamatir : Tanggap