Bokong gedhe wadon lenga lan bajingan

Wong sing nggawa wong wadon mesum karo bokong amba menyang omah diudani lan lenga dheweke lan banjur lemes wong wadon dening kurang ajar dheweke pus lan bokong.

2022-03-17 21:39:49 201 08:27
Kafka :
Indiaditamparamatir : Mani muncrat