Black Bro weruh bokong peteng Sarah Banks lan nanggepi nuduhake pitik jago ageng

Nigga ireng nggandhol ing omah lan nalika wong tuwa ora ana ing omah, mutusake kanggo ndeleng ing kamar turu menyang bayi Sarah Banks. Apa sing dideleng wong Negro nggawe kontol ngadeg ing pungkasan lan sanajan mesthi wong lanang diobong kanthi rasa isin, nanging dheweke isih ora nutup lawang, nanging ing nalisir wiwit ngintip ing cah wadon ireng, kang, ing tampilan saka posisi, kang. ngirim wis mung nglindhungi saka perverts kuwi, lan ora piyambak dibintangi ing dheweke isih enom, nanging wis appetizing bokong. Nalika miskin Sarah isih ngeweruhi dheweke iki kang spied ing, lan ora aby sing, nanging dheweke bro, cah wadon nyoba kanggo ndhelikake dheweke babak susu lan peteng pus, Nanging, ngeweruhi apa kontol ageng tancep metu saka celonone lanang, dheweke ora bisa. ngalahake kepinginan kanggo ngrasakake jago coklat iki. Bro secara harfiah nangis lan kobong amarga isin, nanging dheweke isih mbuwang mesine lan diiseni kabeh menyang cangkeme bayi Sarah.

2022-03-16 10:19:05 691 01:38
Kafka :
Indiaditamparamatir : Ngocok