Wong wadon dievakuasi ing Taksi

Bocah-bocah lanang enom njupuk wong wadon sing padha weruh ing dalan menyang mobil lan pass menyang panggonan secluded lan nggawe katresnan karo cah ayu. Wong-wong sing didilat zakar ing wong wadon bajingan cah ayu ing jog mburi lan emptied dheweke.

2022-03-22 07:02:03 309 03:55
Kafka :
Indiaditamparamatir : Iknowthatgirl