Ireng Ora Apa-apa

Nalika wong ireng wis lying wuda ing amben, kang wiwit dilat nalika dheweke weruh jago ireng wong pirang mesum sing lumebu ing kamar. Sawise dilat pitik jago nigga, cah wadon lungguh ing lan bajingan wong, emptied ing wong.

2022-03-19 08:49:49 376 05:09
Kafka :
Indiaditamparamatir : Italiano