Ireng ora lara

Wong wedok sing nganggo kathok dowo iku senengane ngentut karo wong liya merga ora duwe pacar. Iku becik nalika wong terus dilat pitik jago lan dumadakan ngrasa yen dheweke meksa nindakake perkara pus saka kandel lan dawa. Manungsa nggrundel nalika nangis lan santai.

2022-03-15 10:59:41 543 06:41
Kafka :
Indiaditamparamatir : Masturbasi