Ireng Dikosongake Ing Wetenge Pirang

Wong ireng teka menyang wanita diwasa pirang lan nggawe katresnan karo dheweke. Wong, sing licks zakar ing dheweke, misahake sikil saka dheweke cah ayu lan knthi angel jancok wong ing pus lan banjur empties menyang padharan saka wong wadon.

2022-03-15 10:12:59 570 03:35
Kafka :
Indiaditamparamatir : Pawongan nraka