Siswa pertukaran Amerika Alice ngucapake salam marang wong Rusia babagan Shrovetide

Ngobong Scarecrow Alice Maret iki mesthi ora, nanging Fry bokong menyang negara rosy-kudu, nanging sadurunge pour asu saka sirah kanggo driji sikil karo lenga - iku Maslenitsa! Sing cah wadon cheerfully njerit, kaya-kaya dheweke ora hammering ACE, nanging lagi mangan pancakes éca karo ora nguntungke krim, Ya susu kental nggodhok, nalika wong miskin nyoba kanggo nyekel wong bodho lengo iki lunyu kanggo malah luwih jero impale imam ceking ing. nabrak dheweke

2022-03-22 05:31:39 1107 05:31
Kafka :
Indiaditamparamatir : Italiano