Pemain bal-balan Amerika Jancok sing tukang nyoraki TRANS Aubrey Kate

Kanca-kanca pemain bal-balan Amerika sing jenggot iki ora ngerti yen pacare sing ayu, sing ditresnani dening kabeh tim lan meh dadi maskot - nyatane mung wong TRANS sing nengsemake kanthi pitik jago cilik ing antarane sikil sing ayu. Sawise, sawise rampung game kanthi kekalahan sing nggegirisi, kabeh tim wong lanang padha ngumpul ing omahe wong jenggot lan pacare, sing mutusake kanggo nglipur wong enom kanthi ngilangi ketegangan saka bal baja. Kabeh, kalebu dheweke pacar seneng nanggapi proposal lan malah ora break, nalika aku weruh sing pus jancok ora kasil - ing tangan liyane, ing bokong, apa bedane sing jancok, sanajan kanca iku transik karo anggota

2022-03-16 16:32:12 1326 04:07
Kafka :
Indiaditamparamatir : Indonésia