Wong kulawarga diwasa janji bayi kanggo tuku iPhone anyar lan bajingan kanggo ing silit

Sanalika garwane saka wong brutal, Jean Val Jean, ninggalake kanggo trip bisnis, wong sugih mutusaké kanggo bodho karo anyar, perawat enom - mahasiswa enom, Haley Reed, sing teka kanggo wong-wong mau sawise kelas ing College. Wong lanang janji gaji setengah taun yen dheweke ngidini dheweke muter bolongan silit - ayu ora mikir kanggo liyane - pisanan, OA ana ing katresnan karo boss manly dheweke, lan sareh, ora beasiswa malah bisa ngadeg jejere buntelan dhuwit sing ditawakake wong kulawarga sing wis nikah ... bener, bayi kasebut ora nate bajingan ing bokong lan iki rada wedi, nanging wong diwasa sing berpengalaman lan penyayang nindakake kabeh kanthi bener, ora ngidini nafsu lan hawa nepsu ngrusak. babys pisanan silit jinis - wong alon-alon dikembangaké dheweke sphincter karo driji lan kasebut kanthi teliti, didilat, banjur alon-alon lan alon-alon, nganti endhog dipasang anggota menyang bokong bocah-bocah wadon tender.

2022-03-23 07:01:27 416 05:08
Kafka :
Indiaditamparamatir : Indonésia