Kepinginan Wanita Ireng

Black wadon piyambak karo dheweke pacar njupuk pitik jago ing dheweke tangan. Dheweke kerep nyatakake yen dheweke pengin duwe jinis sing apik, nanging ora bisa dibukak karo pacare. Nalika padha pungkasanipun piyambak, padha jancok kaya edan.

2022-03-16 21:48:16 2259 05:10
Kafka :