Pengungsi Arab wis assimilated lan dadi sundel mirah terjangkau

cah wadon kidul karo gedhe, susu alam Ella Knox, ninggalake negara kanggo Amerika, sampurna mangertos sing miturut hukum moral biasanipun, dheweke ora bisa urip maneh, nanging dheweke painfully njupuk instruksi saka Bati, sing menehi saran kanggo nggunakake budaya saka Amerika ... tinimbang Frying cutlets ing McDucks pawon, dheweke diijini dhéwé bakal goreng ing doorways, lan nganti dheweke figured metu itungan lokal, kanggo pittance Begjanipun, dheweke tau bajingan dening produser saru lan nyeret menyang bisnis. , ing ngendi saiki dheweke dibayar luwih akeh, nanging dheweke uga jancok supaya wong miskin banjur katon kaya lokomotif dheweke mlayu.

2022-03-17 10:37:54 1382 06:10
Kafka :
Indiaditamparamatir : Indonésia