Lan kok kontolmu gedhe banget?” – timidly marang Wolf sethitik Red nunggang Hood

Dear, Hood nunggang abang cilik sing kurus mlaku-mlaku liwat alas menyang mbah putri, ndhelikake pai safety ing tutupe, nanging nalika nyashka teka ing omahe wong wadon tuwa, dheweke nemokake dheweke lying ing teras lan ngetokake roh sing pungkasan. Gedhe lan Elek Grey Wolf ... - mung ngatur kanggo ngucapake crone, sadurunge gluing flippers. Iku uga apik yen Cap sing wedi dihibur dening pamburu, sing kanthi kebetulan curiga nggandhol ing sacedhake - pranyata Wolf wis suwe neror tetanggan, nyerang bocah-bocah wadon enom ... lan dheweke ora mangan wong ing kabeh, nanging nindakake soko Samsaya Awon. Ah miskin, bodho cilik Red riding Hood, yen sampeyan, kaya ing dongeng, wiwit takon Apa sampeyan duwe mripat gedhe Kuping lan ing, banjur Mungkin sampeyan bakal nandang gerah metu saka kono, nanging pamburu iki duwe kabeh ukuran normal. , kajaba kontol ... Apa sampeyan duwe zakar gedhe - mung ngandika bayi, Lan iki supaya aku bisa jancok sampeyan supaya pai saka kuping bakal metu - snapped Wolf, sing mung nyamar dadi pamburu lan nyerang bocah-bocah wadon topi abang karo eldak kang

2022-03-20 07:34:40 184 00:51
Kafka :
Indiaditamparamatir : India