Pegawe kantor nindakake sing paling apik kanggo njaga klien sing paling apik

Nalika bos wis menehi pitunjuk marang Sekretaris sing cantik, Kate Inggris, supaya bisa nindakake kabeh kekuwatane kanggo njaga klien sing paling apik saka Prancis. Cah wadon njupuk assignment iki banget secara harfiah lan nalika dheweke weruh sing Frenchman Manuel Ferrara balking lan arep menehi mburi, dheweke pindhah menyang mburi-wheel drive, sanajan sadurunge dheweke ora ngidini malah bojone kanggo jancok titik! Dheweke mung profesional lan njupuk dheweke proyek akeh ... nanging piye wae suspiciously, dheweke njerit karo kasenengan lan dhuwur nalika kontol nglukis saka wong ngetik dubur undeveloped dheweke - Aku wis anggepan dheweke anally bajingan karo lout ora pati ngerti ora mung metu. saka tugas resmi

2022-03-23 04:45:11 200 06:06
Kafka :
Indiaditamparamatir : Indonésia