Pegawe kantor lara mriyang Jancok boss asu dheweke Karma RX ing meja

Boss sing ketat, nanging adil, Karma RX nesu banget marang asisten anyar dheweke, sing duwe sendi ing sendi lan nyopir nganggo sendi. Sawise ditegur wong lanang, wong wadon kepengin metu kanggo ambegan sethithik lan waras, nalika Kyle Mason sing kurang ajar ngatur mini-tantrum pribadine ing kantor bos ... kosepor banjur mikir yen dheweke wis lunga lan miwiti. kanggo nyebut kabeh sing dipikirake babagan dheweke, kalebu nyatane yen dheweke bakal nyulik asu ing kabeh pose, bisa uga dheweke ora bakal dadi asu sing sombong ... lumrahe, Karma krungu kabeh iki lan nesu karo prilaku dheweke, menehi assistant kasempatan kanggo marang dheweke kabeh kanggo dheweke pasuryan, utawa jancok dheweke, minangka piyambak mung janji. Wong Hysterical langsung wiwit whine lan whine, nyuwun supaya ora murub utawa deprive wong saka gaji, mbenerake sing bojoné ana ing ngarep karo spinogryzami lan ora bisa jancok dheweke amarga wedi, nanging pengusaha sing ditemtokake ora ngrungokake. snot lan bajingan wong dhéwé, straddling ing whiners zakar tengen ing meja kantor

2022-03-17 05:49:27 259 11:20
Kafka :
Indiaditamparamatir : Indonésia