Jacques Yves Cousteau sing durung rampung lan nyilem jero menyang kaendahan alam Lena

Kanca-kanca sing ditresnani, ayo goleki Lena wadon teladan iki sing jenenge Paul - spesimen sing apik tenan, apa sampeyan ora nemokake? Saiki, nalika halo habitat dheweke panas banget, bocah wadon kasebut mudhun menyang banyu kanggo nyegerake lan adus Susu alam, sing utamane abuh musim iki lan butuh kesejukan. Nanging, nyenengi ing kesenengan lan banyu seger, Lena ilang, ambruk asleep tengen ing jejere bolongan mbanyoni, sing pepadhamu sing terus-terusan wis creeping-kita bisa ndeleng sing pipo iku tancep metu saka ing banyu, lan nalika nglangi. nyedhaki, ana kontur padha ing wilayah groin. Tetangga kasebut ngati-ati, nanging liwat Chur bungah lan saiki Lena nemokake bebaya lan rada panik, mutusake kanggo nglawan, pindhah saka pertahanan menyang serangan.

2022-03-20 16:46:02 178 06:13
Kafka :
Indiaditamparamatir : Italia