A Butler nyata kudu bisa kanggo ngawula nedha bengi lan jancok bojo sing nduweni

Nalika bojone pengusaha sugih sing ayu lan kulit sawo mateng banget nalika jogging, dheweke njaluk abdi sing mbiyantu supaya menehi pijet sing nyenengake ... , nanging Jeng undotrahed Harley Dean wanted kanggo muter prankster sethitik lan marang Butler enom bokong peteng. Dheweke ragu-ragu sethitik, nanging diwutahake lenga ing dheweke, banget, lan banjur wiwit pijet dheweke, obediently nepaki kabeh whims saka sing nduweni bojo... Nanging, nalika cah wadon bungah, ora bisa mandheg lan ora menehi dhéwé kanggo wong miskin. wong, nuntut kanggo tanduran dheweke mlaku, nom maneh nuduhake piyambak minangka profesional bener lan Jack kabeh dagang - supaya uga dheweke wis ora bajingan wiwit College, nalika tim bal-balan supaya dheweke endah bolongan pindhah watara ing bale Majelis.

2022-03-22 12:18:53 393 05:02
Kafka :
Indiaditamparamatir : Italia