Pamuter Saudi menang maneh ing pus putih nyenyet turis Jerman

Sedhih lan drooping, sawise tim Rusia bajingan ing game pisanan saka Piala Donya ing 2018, pemain tim nasional Arab Saudi bali saka stadion, mutusaké kanggo Cut liwat Kebon, ngendi dheweke ketemu ayu, enom wadon Jerman. sing ilang, nanging ndeleng pemain bal profesional, mung lali bab masalah. Dheweke takon wong ireng kanggo mulang dheweke carane kanggo muter bal-balan, cetha hinting sing dheweke didnt pikiran mangan jago nigger ageng. Iki rada manis pil kanggo pemain bal-balan miskin lan mutusaké kanggo njupuk metu kabeh nesu karo kurang ajar wanita Jerman ceking ing lengkap ... Nanging, ora ketompo carane hard bajingan dheweke, Rusia bajingan tim nasional sing luwih harder.

2022-03-21 16:31:04 199 14:46
Kafka :
Indiaditamparamatir : India